För att jag ska sova nu

Jag är heeelt slut... Orkar knappt hålla ögonen öppna. Zzzznark.. Ja, jag ska sova. Snart. Fick i alla fall spela badminton idag ^^ äntligen. Och tacos blev det till middag. Pappas kyckling. Godast!
Det kändes bra att träna idag i alla fall, efter all julmat och godis :-) Haha, inte för att den har satt sina spår, men ändå. Jag har inte tränat. Och man kan väl aldrig få för mycket julmat, men man kan dock få för lite träning.
Ikväll har jag och Tessan tittat på High school musical (tror den hette så?). Såg den på planet hem från Australien i somras. Vill åka bort igen! Bara längtar :-) Hilda du måste komma hem nu.

Oh well, sovtajm för mig nu. God natt.
0 kommentarer

För att jag måste planer saker och ting

Jag måste köpa en ny kalender. Snart! Det känns inte bra att inte veta hur våren ser ut... Vill ju planera saker och ting...
1 kommentar

För att jag är trött

Har jobbat idag. Känner mej rätt duktig. Fick köra både postmoppe och postbil, tuff ^^ För övrigt är jag toktrött. Har bakat chokladmuffins med vaniljkräm i, Patrik och Mamma kommer på fika, vet inte om dom är goda, men det luktar gott i alla fall. Sen har jag tänkt åka till hallen <Borgen>, skulle vilja spela badminton, men jag tror att det är lag som tränar och jag har inte orkat leta upp nån badmintonvän heller. Men men, man vet aldrig vad man hittar i Vikingahallen. Annars blir det bara gym och lite skott om jag kan snika in mig på plan... Idag ska jag äta tacos, btw. Mums fillibabba.
0 kommentarer