Toppenkväll

Det finns inga ormar på Irland! I Vitryssland talar man Ukrainska. Tänk vad man lär sig av att spela TP.
Spid vs. Natur

Guldkväll tillsammans med H och L. Skulle egentligen spelat poker, men det blev ändrade planer. TP, ICA-cupen på tv (via datorlänk typ) och cheeze balls. Jag köpte visst fel. Avslutade kvällen med att dansa lite schottis, oh susanna och virginia reel. Sista dansen. Bra humor... L var en riktig klippa.
0 kommentarer

Ge mig en lott, för idag har jag tur

Igår kom posten och en otrevlig räkning på 2049:- att betala till Securitas... Vi hade tydligen varit för högljudda under en förfest i början av februari. Grannarna gillade visst inte mitt Sing-star spel :-) Eller det kanske är sångrösten som det brister på?

Hur som haver, jag fick ett nervöst sammanbrott och såg hela april månads studiebidrag segla iväg... Och eftersom jag är så duktig på att lösa problem så låste jag in mig på toaletten och började gråta. Smart.
Idag har samtal gått iväg till fastighetsägaren och därifrån vidare till Securitas. Saken var den att på deras rapport hade de skrivit så här:

23.54 Anmälaren ringer och säger att våning 2 sjunger kareoke.
23.56 Anländer till platsen, det är tyst. Möter några tjejer som säger att de har sjungit
00.02 Åker därifrån

Detta skulle alltså enligt Securitas kosta mig drygt tvåtusen kronor. Sjuka tanke! De måste ha en hyffsad timlön med tanke på att detta endast tog dem 6 minuter att utföra... En annan fundering kring detta är också; hur mycket hade det kostat om vi inte hade varit tysta? Det vågar man inte ens tänka på...

Slutet gott, allting gott.
Tack vare den otydliga återgivningen av hela händelsen är nu räkningen tillbakadragen. April ser ut att bli en månad med pengar på kontot :-)
1 kommentar

Dåtid - Nutid - Framtid


Kan man leva mot framtiden med det förflutna i nutiden?
0 kommentarer