Nervös och stressad

Känner mig stressad och nervös. N E R V Ö S! Har insett att inatt är sista natten i min egen säng på ett bra tag. Imorrn blir det vandrarhem, lördag till söndag blir det nattåg, söndag till söndag är det tält som gäller och slutligen söndag till måndag är det nattåg igen. Jisses, nu är det på riktigt alltså. Pjuuh.

Dessutom kikade jag på kartan. Alltså... Kiruna. Abisko. Kebnekaise. Vet ni hur långt upp det är i vårat avlånga land?! Way way up there. Tjohoo.

Har massor kvar att fixa dessutom så jag vet faktiskt inte varför jag sitter här och ugglar. Ett ryck i kragen nu. Ja, jag är nervös. Sa jag det?
1 kommentar

Tjuvstart på firandet

image557Eftersom vi har handboll nu var och varannan dag - kväll - helg så gäller det att planera ordentligt för att hinna med allt. Och på fredag ska vi till Avesta så då hinns det nog inte med så mycket firande, så igår hade jag lite kalas hemma hos mamma. Hon hade bakat tårta, kladdkaka och äppelkaka. Sen hade vi också ostbricka (med fikonmarmelad - MUMS!) och givetvis godaste kaffet jag vet.
Den sjukaste presenten kom nog från Hilda och Kajsa... Ett tuttmemory (?) :-) Haha. För att jag gillar... Sällskapsspel tydligen.

Tack så mycket förallting
0 kommentarer

Kärt barn har många namn

1. Ditt namn:
Åsa


2. Ditt gangsternamn (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle):
Åsaizzle
Ganska ickeroligt eftersom jag bara har 3 bokstäver. Kuriosa: Döpte om mig i lekis till Åsna för att alla andra barnen hade så många bokstäver i sina namn.


3. Ditt detektivnamn (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska):
PinkDog


4. Ditt såpoperanamn (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor):
Maria Linnea Magne


5. Ditt Star Wars-namn (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mammas förstanamn):
Rinåsrig


6. Ditt superhjältenamn (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka):
BlackMilk

7. Ditt vittnesskyddsnamn (Din mammas mellannamn):
Maria Kristina


8. Ditt goth-namn (Black, och namnet på ett av dina husdjur):
Black Zazu

0 kommentarer