För att handsfree är ju bra

Idag när jag skulle åka buss satte jag mig längst fram för att den var så full. På andra sidan gången satt en dam och pratade högt. Först trodde jag att hon pratade med busschauffören, men när jag märkte att det bara var hon som pratade hela tiden och han aldrig svarade eller sa något så började jag titta lite undrande på henne. Satt hon och pratade för sig själv? Det verkade ändå som att hon hade en vettig diskussion, problemet var bara att hon inte hade den med någon... Tills jag kom på att hon pratade i en handsfree. Haha :-) Log lite för mig själv när jag insåg det.

 
56601-183
0 kommentarer

För att semlor är mums

Idag fyller lillebror 15 år :-) Var hemma hos mamma och åt middag och fick även årets första semla. Mumma.


semla
0 kommentarer

För att idag var det effektivt

Åkte till skolan lite tidigare idag för att pluggningen verkligen skulle bli av. Vi var ruskigt effektiva i min grupp idag ^^ Stjärna på himmelen. Inlämningsuppgiften som skall vara klar nästa vecka gjorde vi i princip färdigt och vi började spåna lite på vfu-uppgiften också.
Efter lunch hade vi en grym föreläsning om läroplansteorier. Kanske inte låter sådär jättespännande, men föreläsaren var riktigt bra. Så var det med min skoldag i alla fall.
0 kommentarer