Kryssade mot Skuru

Paus i filmen.
Måste bara flika in här. Vi spelade oavgjort mot Skuru idag. 29-29 (13-13). Jämn och spännande match. Sjabblar bort lite när det ska avgöras, vi leder med 3 när det är 3 minuter kvar, vilket man kanske kan tycka att vi bör ha klarat av. Skuru fick straffkast i 2 av 2 anfall, Sara räddade dock en av dom. Men när slutsignalen gick så kändes det ändå som att det var VI som hade förlorat en poäng.
Visst kan vi vara missnöjda med att vi inte vann, men grymt nöjda över hur vi spelade idag, vi satte dit bollarna, vi spelade som ett lag och vi tog faktiskt första poängen för den här säsongen. Inte sist längre, med andra ord :-)
1 kommentar

Fart & fläng på högern

Match idag, borta mot Skuru. En tuff match, det finns egentligen ingenting som talar FÖR att vi ska vinna. Vi ska i alla fall göra en bra match, sen får vi se hur långt det räcker. Värre saker har väl hänt än att vi har skrällt ur underläge.

Bara en parentes
Rätt kul att folk (folk och folk, en person för att vara exakt) kan skriva och kommentera våran inställning till matcher, när personen ifråga inte ens var i hallen och såg matchen. Syftar på senaste hemmamatchen mot Lugi. Inställningen var riktigt bra, vi spelade som ett lag, till skillnad från matchen mot Hammarby. Men missar man 15 mer eller mindre frilägen så vinner man inga matcher, vare sig man har en kass eller grym inställning.

Oh well. Ny dag, ny match. "Let's go f-cking mental!" Mera Stocken till Damlaget.

image585
1 kommentar

Citat om idrott


"Huruvida man är en bra lagspelare eller ej beror väl på om man spelar med vinnarna eller förlorarna!?"
Nemi

"Idrott handlar om att vinna."
Fredrik Reinfeldt
0 kommentarer