Till Singhalandet!

Bloggen verkar inte fungera sådär otroligt bra just för tillfället så det blir ett kort inlägg. Men vad gör väl det.

Nu åker jag och Kanelmolnet till betydligt varmare breddgrader.
Följ resan på Resdagboken

image1011

image1012
0 kommentarer

Fest tonight

Nu är det ju verkligen snaaart! Helt sjukt.

Ryggsäcken är packad så gott som det går nu i alla fall. Får fixa och packa det sista imorrn. Och om jag jämför med fjällvandringen så blir den här packningen som en liten fjäder! Har tömt kyl och frys sånär som på 2 påsar bullar, 3 nagellack och 1 vaniljyoghurt. Ser ut som det bor ett riktigt kostorakel här nu, haha.

Ikväll är det FEST. Lagfest är ju alltid lika roligt. Kan det ens vara tråkigt?! Skillnaden den här gången är väl att jag inte har något med nånting att göra. Låg nämligen för döden med mitt svullna öga och weakmoment på bussen när det började planeras. Ingen lekledare för mig ikväll alltså. Bara vin och äppelkaka, haha.

image1010
1 kommentar

Sista fredagsmyset i Sverige

Japp. Sista fredagsmyset i Sverige ikväll. För tydligen ska vi ha fredagsmys utomlands med, i alla fall om Hilda får bestämma. Och jag ska inte säga emot :-)

Stark förstärkning av Hannah, Hanna, Nattis och Ida ikväll. Blev lite lir på guitar hero och sen började kanske världens bästa rimstuga att klura, som  snart spårade till världens kanske snuskigaste rimstuga (?). Hur kul som helst i alla fall och jag bara längtar till att dö av skratt imorrn på avslutningsavskedsfesten.

Men nu ska jag sova. God natt!

image1009
0 kommentarer