Kunde inte börja bättre

Nej. Helgen kunde ju knappast börja bättre. Och den lär väl inte bli sämre heller. Hur lite post som helst imorse, ingen reklam. Jag var färdigpackad i bilen lagom till stretchingen tio i nio. I vanliga fall brukar jag åka iväg efter 10, men nu kunde jag åka direkt efter nio-fikat. Var tvungen att åka hem och leta efter min plånbok som jag lagt på ett ovanligt ställe. Att jag aldrig lär mig att alltid lägga saker på sin plats. Hittade den i alla fall.

All post var utdelad och klar halv 12, och då stack Nattis ut huvudet från sitt fönster och frågade om jag ville komma in på en fika. Som jag har väntat hela veckan :-) Blev först fika med Nattis och Iris, sen lunch hemma hos mamma. Efter lunchen åkte jag förbi jobbet en snabbis och sen till sjukgymnasten och fick akupunktur. Axeln har verkligen blivit bättre på sistone, men peppar peppar, för varje gång jag har sagt att den blivit bättre så har den blivit sämre sen. Vi får se. Efter en lite tupplur på Sats åkte jag tillbaka till jobbet och sorterade måndagens post och var ändå klar så jag kunde gå hem tidigare. Gå hem i DET VACKRA VÄDRET. Jag blir verkligen hur glad som helst så fort solen tittar fram!

Gick hem, somnade som en stock på soffan i cirkus en timme och sen har jag kollat på OC, ätit och städat. Dom ringde från sjukhuset och jag har fått en tid för röntgen av knät nu på måndag. Skönt att det gick så fort att fixa det.
Nu är det i alla fall helg. Träning och teori ikväll, superduperviktig match på söndag.

image970
0 kommentarer

Nu blir det som vanligt

Vädret kan ju verkligen inte bli bättre en februaridag. Riktigt härligt.
Vaknade 06.04 av att Pappa skickade ett sms. Grattis på namnsdagen! Han är alltid först att gratta på alla mina namnsdagar. Sen ringde klockan 06.05. Jag är glad nu igen, eftersom jag har en sony ericsson så är snoozen på 9 minuter, inte 5 som på samsungen. Så då kan jag återgå till mina morgonvanor, 2 snoozningar och uppstigning 6.23. Frukosten är färdig lagom till 6.30-nyheterna.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jobb och träning. Var så lite post så jag var färdig redan kvart över tolv. Blev lunch hemma hos mamma. Hasse hade gjort stordåd i köket med stekt potatis och falukorv :-)

Nu blir det varm nyponsoppa, glass och mandelbiskvier till Greys-Addisons spin off serie Private practice.

Det känns som det är dags att bli vår nu.

image969
0 kommentarer

Mitt hälsojag

Jag har ett nytt fodral på min iPod. Snyggaste någonsin!

Har också en ny mobil. En rosa. Såklart. Även den är hur snygg som helst. Och den hade massa bra funktioner. Tex stegräknare. På jobbet tog jag 10236 steg. Bra jobbat! (Man bör ligga på 10000/dag). Och jag hade inte ens ett spring-i-trappor-distrikt. Lägg till en löprunda på 45 minuter och 15 minuter hopprep som Carro och jag klarade av efter jobbet. Vilken hälsosam människa jag är. Mobilen har också TrackID, om man hör en låt som är bra kan man identifiera musiken och få namn på låten och artist. Högst nödvändig(?) funktion. Men ganska bra ändå.

Jag äter hur mycket frukt som helst. Får fortfarande en påse frukt varje morgon av garagekillarna. Vilket gör mig till en ännu mer hälsosam människa.

image968Jag längtar till helgen
3 kommentarer