Bästa moster och mamma

Jag har sagt att jag ska ladda upp bilder senare. Flera gånger. Men det händer ju att jag inte gör det. Bara för att jag inte orkar. Så istället säger jag att jag kanske visar bilder från Solvalla senare... Kanske...

Har påbörjat min knappra-piller-och-smörja-med-zon-salva-kur idag. 3 piller om dagen och 3 insmörjningar om dagen, i en vecka framöver. Ja, jag kommer ju ha fullt upp i alla fall.

Måste bara berätta om världens bästa moster (igen).
I tisdags kommer hon till hallen med en påse. Jag fick två matlådor, en butterkaka och kladdkaka med grädde till. Mummsi. Idag fick jag ugnspannkaka med hjortronsylt och blåbärssylt. Det bästa var att efter träningen kommer hon med ännu fler lådor. Då har hon varit hemma hos mamma och fått med sig en låda med lasagne och en låda med en semla och en muffin. Hur bra är dom söta syskonen inte! Helt enkelt bäst. Och som jag har längtat efter en semla.

GRATTIS TILL LILLEBROR RASMUS SOM FYLLER 16 ÅR IDAG.
0 kommentarer

Solvalla och sjukgymnastbesök

Mycket som hänt idag. Har jobbat, först i värsta snöstormen som sedan förvandlades till spöregn. Uuh. Nej, sommaren säger jag bara. Längtar! Sen var det direkt till sjukgymnasten för lite undersökning. Axeln och knät. Så det blev en hel lista med åtgärder för båda delarna. Besök hos axel/knä-specialister, medicinkur, akupunktur, zonsalva mm mm. Blir nog bra till slut.

Sjukgymnasten när jag visar mitt knä:
Oj, det ser ut som du har ätit ett äpple, svalt det helt och så har det ramlat rakt ner i knät.

Efter sjukgymnasten åkte vi till Solvalla. Tjejkväll! Bara en massa tjejer och hästar :-) Jätteroligt. Alla hade en varsin v64-andel. Hannah, Cissi och jag fick 6 rätt. Yippi. För en stund trodde vi att vi hade vunnit 20.000kr var, eftersom damen sa det. Men i själva verket var det 20.000 på andelen, vi var 40st med 6 rätt, så slutligen fick vi 500kr var. Men kul ändå :-) Annars vann jag verkligen ingenting på mina hästar. Ingen tur där inte. Men det här lär vi ju göra om, garanterat. Hur lyckat som helst! Mer bilder imorrn. Sovdags nu.

Lollo frågar efter några lopp:
Men jag undrar vart hästarna går i mål nånstans?"
Cissi:
Där det står mål kanske?

Cissi:
Stackars hästarna som måste vara ute och springa när det snöar.
Hilda:
Men det gör inget, dom bor ju i skogen.

image920

image921
0 kommentarer

Rutinmänniska

Nej. Suck. Jag avskyr när mina rutiner blir förstörda. Varje dag efter jobbet kommer jag hem, facebookar en stund och sen sover på soffan. 16.10 börjar OC och under programmet så brukar jag äta. Idag var maten klar precis tio över när OC skulle börja. Men vad har kanal 5 bestämt sig för att göra då?! Jo, byta ut OC mot nåt skitprogram som heter Kylie XY. Värdelöst!

Dessutom sa Nattis att vi ska springa Coopern idag. Yeeay. Hmm. Ussch.

image917
2 kommentarer