Ledsamt

Fan vad less jag är just för tillfället. Idag hade vi träning i Ekillahallen. Våran egen hall var upptagen av übergamla samlare som ska visa upp sina saker (?). Var tvungen att få axeln masserad, den är verkligen helt körd och jag blir så trött på den. Efter cirkus en timmes ond behandling hade jag fortfarande ont, men det blev betydligt bättre. Klev in på min gamla position på m6 när jag var med på handbollen sen, mindre kontakt med boll i alla fall. Blir så trött på axeln. Så jag har bestämt att  den inte tillhör mig längre, vi har sagt upp bekantskapen med varandra, min axel och jag.

image988Känns som Thailand kommer ganska lägligt efter säsongen som världens längsta rehabtillfälle. Gummiband åker med i ryggsäcken helt klart. Och om bara 15 dagar åker vi. Om 18 dagar är vi på Koh Tao och bor i den här bungalowen, tjing för hängmattan.0 kommentarer

Very seriöst moffel

Igår var det fredag och för en gång skull hade vi fredagsmyset på fredagen. Har blivit uppskjutet till både lördag och söndag senaste veckorna av en och annan anledning. Våran exklusiva duo utökades med bonus i form av Carro. Och sen blev det väldigt seriöst moffel.
3 sorters glass, grädde, bananer, maränger, chokladbitar, kolasås, saft och godis. Rena rama barnkalaset :-) Men inget oss emot.

0 kommentarer

Snart helg

"Det bästa med torsdagar är att det är fredag imorgon."
1 kommentar