Rasmus fyller sjutton år

Hipp hipp hurra för min lillebror som fyller 17 år idag. Det är 15 minuter kvar av hans födelsedag just nu!
Det har firats med pompa och ståt såklrt!

Pannkaksrace till lunch som slutade med en förkrossande seger till sjuttonåringen med hela 10 pannkisar mot mina ynka 2. Jag hade ätit en halv när Rasmus smällt i sig tre. Det säger väl det mesta...

Tårtkalas med släkten. Återigen en dag mosad med socker. Vad gör man inte?! Tårta är ju gott och prinsesstårta är min absoluta favorit. Big time!

Födelsedagsbarnet fick en abslide som ska ge en tvättbräda lagom till beach 09 antar jag. Prövades flitigt under kvällen.

Grattis Rasmus!
(Grattis också till mig själv som idag har haft körkort i fyra år!)
(Utan böter eller något trubbel alls!)


Mamma har bakat denna fina tårta
(Jag hann inte krycka ut till när ljusen var tända)

1 kommentar

Vi kunde inte sluta skratta igår

Fredagkvällen var riktigt rolig! Och vi hade tillräckligt med onyttigheter för att ge oss sockerkoma i ett halvår framöver. Men är det fredagsmys så är det. Scones med philadelphiaost och marmelad toppat med Rockyroadglass, godis, pepsi och stjärnor. Tjoocky!

Kvällens bästa var när Robin helt plötsligt kommer in i Hildas lägenehet iklädd en kort kjol och linne. Hahah. Det gick inte att sluta skratta! Eller när Hilda visade en body och alla killarna såg ut som gigantiska frågetecken.
"Va, vad är det där för nåt?"
"Använder ni såna?"
 

Nu ska jag träna en andra gång idag och om några timmar är det dags att åka till hallen.

Bara för att.
Bergsklättrande anger-management grupp på lavinfarlig topp. Faller. Rasar.
3 kommentarer

Finaly Friday

Nu börjar helgen förresten. Har inte ens hunnit reflektera över det.. Men men, inte mycket att göra åt saken. Nu tar vi helg mina kära vänner!

Inte helt oväntat så kommer helgen att bjuda på en hel del handboll. Ikväll är det semifinalerna i VM och på söndag avgörs finalen. Givetvis sitter jag bänkad.

Ikväll är det fredagsmys @ Hildys place. Vronky (dagens sjuktransport) kommer och hämtar upp mig och sen bjuds det på nybakta scones på Tingvalla. Välkomna.

Imorgon fyller lillebror 17 år, kan tänkas att det blir tårta och kalas. Vi har hemmamatch mot Eslöv så det är dags för läktarligan/knäklubben/ställningsmaffian att ha sammanträde. See you there, 15:00 in Borgen!

Och efter det är det Bilfest hemma hos Sillen. Nyktert och gott för min del, men det har säkert sin charm det med.


Man kan ju nästan tro att jag är född rockstjärna..
0 kommentarer