KattvakterJust nu är Tanj aoch jag kattvakter till Melker. Det är Jennys och Emils katt. Jennys kompis som är på besök är allergisk mot katter så vi fick den stora äran att vakta Melker. Han är så söt! Jag kommer inte lämna tillbaka honom när det blir dags för det :-) Kattvaktandet har fått mig att sakna och längta efter min egna sötnos Zazu hemma. Hon är snäppet sötare än Melker faktiskt.

2 kommentarer

Ibland är man glad

1 kommentar

Lediga dagar är de bästaIdag kommer mamma hit. Ska bli jätteroligt! På tisdag är planen att vi hyr bil och kör runt på Mallorca. Just nu har jag även besök av Sofia och Jessica. De åker hem på tisdag. Dessutom är vi kattvakter åt Jennys katt för hon har besök av kattallergiker. Det är fullt hus hemma hos mig och Tanja.

På jobbet idag har jag haft två indianskattjakter och sedan spelat volleyboll med de barn som är lite äldre. Hade två handbollsspelare från Silwing/Troja i mitt "Sverige-lag" :)

I fredags hade jag varit här i femtio dagar. Det firades med buller och bång. Eller i alla fall förfest på balkongen, Cheers och Bananas. Superkul!

Den lediga dagen igår spenderades i Sa Coma med seriös stekning (vad annars?!). Sedan åkte vi till Sunwing och köpte svenska chips och ostbågar och hade en mysig filmkväll.

1 kommentar