Magic monday again

2 kommentarer

Svinigt effektiv vaccinering

Nu är jag vaccinerad och klar. Check. Ingen svininfluensa för mig tack. Det gick hur smidigt som helst också. På vårdcentralen vaccinerade man på både entréplanet och på våning 1, men de flesta (läs: i princip alla) som kom dit gick till mottagningen på entréplanet. Det gjorde inte vi (kusin, lillebror och jag). Allt som allt tog det ungefär fem minuter; den tiden det tog att fylla i enkäten och sen få sprutan. Klappat och klart. Ingen kö och inget hets här inte. Och ingen svininfluensa.Det var en björn, ett lejon och en gris.
Björnen sa att om jag morrar så skakar alla av rädsla.
Lejonet sa om jag morrar så flyra alla.
Då sa grisen:
Det är väl inget, om jag nyser så går hela världen och vaccinerar sig.
1 kommentar

Lördagens avskedsfest

Det var bye bye-party för Vronkan och Wiebe. Lokalen på Orion was the place to be. Wiebe hade ordnat allt som krävs för ett lokalparty; ballonger, spotify, fanta(?) och lappleken. Även om det inte blev så mycket lekande. But still. Efter mycket om och många men hamnade vi på Kung Carl. Kvällen var trevlig. Sanna var här och gjorde oss sällskap, vilket belönades med en sovplats på soffan. Wiebe och Vronkan; HA EN GRYM RESA!

Kvällens mest kassa var min kamera som verkar ha tackat för sig och checkat ut från detta liv. Rest in peace. Men efter 8721 tagna bilder så kanske det är okej att gå skilda vägar. Faktum kvarstår att jag och tekniska prylar inte är en bra kombination.
0 kommentarer