Födelsedagskalas!

Sådärja! Födelsedagen är snart slut :) Har haft en fantastisk dag. Dagen startade med ja-må-hon-leva på samlingen av 25 stycken fem/sex-åringar. Underbart! Sedan har allt bara fortsatt i ett rasande tempo. Först nu har jag hunnit sitta ner och ta det lugnt. 97 grattismeddelanden på facebook. Släkt & vänner på fika. Jättefina presenter! Tack tack tack tack! Jag är så himla glad! Trots viss åldersnoja så är det värt besväret för att få träffas och fika lite :)


Mina cupcakesFikabord med lite presenter också :)Jättefint paket!Trångt i soffan :)Pappas söta hund

5 kommentarer

Förberedelserna är i gångImorgon blir det kalas med litet k. (Kalas med stort K på lördag) :)

Just nu förbereder jag morgondagen. Mamma har lovat att baka tårta så jag fixar det övriga som ska bjudas. Älskar att baka och det bästa är att äta smeten som är kvar i skålen. Mumum. Det blir cupcakes för hela slanten. Välkomna på födelsedagskalas klockan 19:00 imorgon :)
5 kommentarer

Röd är också en ansiktsfärg

I brist på pass på Sats så blev det alternativ träning idag.
Löpning!

Ja, jag vet. Jag kan inte löpa. Nej, just därför skulle jag göra det. Fast löpning på löpband. Skonsam löpning.
Jag sprang, det kändes i knäet, men jag sprang på i hela fem kilometer! Fem kilometer. Det är femtusen meter det. Tjohoo, vad bra jag är som klarar av att ta mig igenom fem kilometer med mitt knä och med det onda. 

Det är ju hur underbart som helst att springa. Sätta in hörlurar i öronen, knyta skorna och springa. Det är frihet. Särskilt när man har en speciell sträcka att springa, för då blir en tävling mot dig själv. Det är bara du som kan påverka resultatet, ju snabbare du springer, desto snabbare kommer du i mål.  

När jag kom hem möttes jag av Mattias. "Oj, vad röd du är. Vad är det som har hänt?". Hahah. Och då hade jag ändå gått långsamt långsamt hem, så det hade haft tid att lägga sig. (Tog mig knappt hem för att jag var så svag). 

Tiden då. 5km på 34.09. Inte helt okej, men nu kan det bara bli bättre.  

3 kommentarer