Cheesecake is on the makin'

Jag veet. Detta är helt motsägelsefullt till mina 100 nyttiga! (Jag tror jag är på 53 nu, nedförsbacke alltså). Till mitt försvar kan jag inte säga så mycket mer än att jag kompromissade med mig själv runt 50 och kom fram till att en efterrätt på Valborg och kanske en god glass då och då i sommarvärmen kanske inte gör någon större skada...

Helt hopplöst besvikna nu, eller? Närå, fortfarande inget godis och annat snarr, I promise!0 kommentarer

Boendet är nu bestämt

Nu har vi bestämt oss för boende de första dagarna på Bali och de två dagarna vi är i Peking!
Resten av dagarna på Bali lever vi lite Carpe Diem och vind för våg. Nu återstår att boka hotell två nätter i Singapore på ditresan och två nätter i Singapore på hemresan. Någon som har ett bra tips där?


Lotten föll på dessa hotell:

Bendesa Hotel. Vi hittade hotellet med hjälp av min Lonely Planet för Bali. Känner redan nu att den kommer vara ovärderlig!

Jianguo Garden Hotel. Bästa mami hjälpte oss att hitta det här hotellet i Peking. Ser superfint ut på bilderna!Bendesa Hotel, Bali

 

 

Jianguo Garden Hotel, Peking

0 kommentarer

7 veckor = 49 dagar

Så är påsklovet slut. Idag har jag tvättat typ 100 maskiner (minst!), njutit på balkongen mellan varven, städat, fixat och tränat. Vi avslutade hela lovet med grillat och ett glas rosé. Det går inte att må dåligt när vädret är så här!

Citerar Connys statusuppdatering:
7 veckor kvar till sommarlovet!


0 kommentarer