Rise and shineNu börjar det bli dags att väcka "shoppingdjävulen" till liv igen. Ny dag väntar! Vi har avverkat de flesta måsten i form av turistaktiviteter, så idag tror jag bestämt att det blir det 100% fokus på shoppingen. (Tidigare dagar har det varit 95/5 fördelning mellan shopping/turistning, haha).

Jag har lyckats bli avstängd från hotellets WiFi för att det varit för mycket trafik från min dator, tydligen ingår det inte att blogga i deras utbud.  Jag fick ringa deras tekniska support så att de kunda låsa upp min dator. Egentligen har jag massor av bilder att ladda upp, men jag får begränsa mig lite eftersom jag helst inte vill bli blockerad igen.

0 kommentarer

Central Park

Vi har hunnit bocka av en hel del på vår To-Do-List här i staterna. En plats som klev rakt in på min lista över favoritplatser i världen (om jag inte hade en lista innan så har jag skapat en nu :) är Central Park. Mitt i stan, i sus och brus, ligger flera kvarter av grön park. Dock var det vitare än vitast nu då, men jag kan bara tänka mig hur härligt och lummigt det är på sommaren.

Parken isolerar sig från stressen och pulsen som ligger strax runt knuten och överallt möts du av hurtiga New York-bor som är ute och motionerar. Fantastisk atmosfär. Under vintern kan man passa på att åka skridskor på Wollman rink eller kasta en snöboll på en ekorre som skuttar runt i parken.

2 kommentarer

Shopping väntarIdag lämnar vi Manhattan för en dagstur till New Jersey. Vi ska till Jersey Gardens, ett outlet mall där de flesta affärer från A till Z verkar finnas. Jag har insett (efter lite efterforskning, läs: shopping) att det finns en viss risk för att butiker som Forever 21 och Victoria's Secret kan komma att bli min budgets undergång.

Väderleksrapporten från New York lyder: temperaturen ligger på några minusgrader. Soligt, disigt & molningt om vartannat. Snöigt och slaskigt på gatorna. Jag känner stor avsaknad till mina Hunter!

 

1 kommentar