Hinderbana

Göh! Jag är dödstrött. Idag tog vi 130 elever och det tredubbla antalet pannkakor och åkte till Karlbergs slott. Där finns det nämligen en hinderbana som allmänheten fritt får använda {träningstips!}, grönytor där det kan spelas fotboll eller brännboll och skogsområden där det kan lekas burken. Som upplagt för en kanondag! Solen sken ikapp från en blå himmel och blev utmanad av några elever på hinderbanan. Vinnarskallen i mig klarar inte riktigt av när de små liven fuskar. Hehe.

2 kommentarer

Rabarber

Rabarber i massor. Har skalat och skivat nästan 4 kilo rabarber ikväll. Det ska bli jordgubb- & rabarbesaft, rabarberkräm (har det redan blivit, mums!) och rabarberpajer så småning om.

0 kommentarer

Min mamma är bäst ♥

Sista söndagen i maj innebär att det snart är juni, det är Elitloppet på Solvalla och sist men inte minst, det är Mors dag. Ni har säkert hört det förut, från andra, men som en helt opartisk källa har jag gjort den bedömningen att min mamma faktiskt är bäst.

Hon hjälper alltid till om det är något, det kan vara allt från att leta billigaste flygbiljetterna och boka  hotellrum till att sy ihop ett hål på en tröja. Hon skjutsar en till läkaren och sjukgymnasten utan gnäll. Hon lånar ut bilen när det behövs. Hon bjuder på middag om matinspirationen tryter och hon kommer med Ben & Jerrys när jag är sjuk. Hon tänker alltid på sina barn i första hand, och med tanke på att hon har 5 stycken så är det ganska mycket att tänka på :) Kort och gott, hon är världens bästa mamma. ♥


3 kommentarer