Djurönäset

Just nu är jag på en mega-konferens med kommunens alla grundskolelärare. Jepp, alla. Det innebär att jag tillsammans med ungefär 450 stycken friska fläktar ska informeras och inspireras för framtiden fram till imorgon eftermiddag.

Omgivningarna här är toppen, lite synd att vi är här på konferens, då man inte hinner njuta av den vackra naturen. Men men, några korta promenader har vi hunnit med, några längder i simbassängen och den otroliga servicen med allt som det hör till. Ikväll väntar middag och dans med liveband. Mycket mycket trevligt!

0 kommentarer

Social sunday

Tog ut min kära mamma för att socialisera lite idag. Hon har opererat foten och är sjukskriven ett tag. {Been there, done that}. Av erfarenhet vet jag att man lätt blir galen av att bara ligga hemma och göra nada, så idag fick vi socialisera runt bland folk :)

Vi gjorde ett besök på tippen, reklamerade en telefon, fikade på Waynes, köpte en mjölkskummare i Häggvik, brummade vidare till Uppsala, köpte en iPad ♥ och sist men inte minst en mysfilt från Chilli. Sicken dag!

För övrigt.
Höstlovsvecka
Konferensresa mån-tis
Skriftliga omdömen
Höst
iPad-frälst0 kommentarer

Hey you

0 kommentarer