När ord inte räcker till

Livet på Hold. Jag älskar min familj och min släkt.

1 kommentar

Mer än bara kaffeNär jag fyllde år fick jag en Nespresso-maskin av mamsi. Har inte blivit av att köpa kapslar, men idag så fick jag tummen ur. Sagt och gjort. Att köpa kapslar på Nespresso-butiken var en upplevelse bara det.

Vi klev in på Nespresso, möttes av en receptionist vid en disk, likt ett flott hotell. "Vad ska ni göra då?". När vi fått fram att vi skulle handla kaffe så fick vi en nummerlapp. In i butiken och vänta. Inte vilken väntan som helst. En doft i butiken som drog tankarna till ett Starbucks-café, dov belysningen och lounge-musik i bakgrunden. Flashiflash. Sedan får vi träffa fröken trevlig. Hon ger mig ett medlemskap i Nespresso-klubben och berättar om alla fördelarna med det.

Bland annat:
- kommer jag inte behöva presentera mig när jag kommer dit, för mitt namn ser dem när jag lägger kortet på N:et på disken.
- påminner Nespresso mig när det är dags att kalka av maskinen, baserat på antal köpta kapslar.
- om jag glömmer bort vilka smaker jag gillar så kan de påminna mig.

Har ni hört om någon bättre klubb?! :-) När vi hade shoppat färdigt kaffekapslar så blev vi bjudna ännu lite längre in i butiken där Mr snyggbarista stod och serverade kaffe. Och vi som bara skulle köpa några kapslar!
2 kommentarer

Guten MorgenSuperväder igår. Idag mer höstgrått. Passar perfekt för en heldag med shopping. Ska försöka hitta skinnhandskar, höstjacka och stickad tröja. Wish me luck.
2 kommentarer