Tävlingstätt

Nu börjar det dra ihop sig för en intensiv tävlingsperiod. Inledde det hela idag med en seger i den årliga olympiaden mellan tre skolor i kommunen {heja Australien} {två år - två segrar}. Ikväll bär det av till Uppsala för att springa Vårruset med kollegorna, på lördag är det Läderloppet i Tärnsjö och nästa lördag är det Tjejvättern. Tagga järnet!

Här är tävlingsutstyrseln för Vårruset resp. Läderloppet.

0 kommentarer

Afternoon Tea

Igår tog min älskade mamma med mig på Afternoon Tea på Hotell Diplomat på Strandvägen. Mums var bara förnamnet :) kändes sådär lagom lyxigt med champagne på en onsdag, men det är vi värda! {Finns alltid en anledning för bubbel}. Kan verkligen rekommendera deras Afternoon Tea, nu har dom uppehåll över sommaren, men i höst är det bara att boka bord på Diplomat.

0 kommentarer

Trött och nöjd

Cyklade milen ut till Naturskolan med eleverna igår och där har vi paddlat kanot, grillat mashmallows vid brasan och övernattat. Såna här grejer ger så mycket till en grupp. Alla håller inte på med lagidrotter, där det övernattas och teamas för jämnan, därför tycker jag att det är viktigt att även ickelagidrottande barn får prova på, plus att det stärker gruppen enormt!

Det är en trött men nöjd fröken som ligger på soffan ikväll. Trodde att eleverna skulle vara minst lika trötta, men fick höra att iaf en av dem var pigg nog för Gröna Lund ikväll. Pust tänker jag, mitt största problem är hur jag ska orka flytta mig från soffan till sängen :)


3 kommentarer