Upp på tå

I onsdags körde jag återigen intervaller. Älskade intervaller. Tänkte då även extra mycket på mitt löpsteg. Aktiv fotisättning. Landa med benet under kroppen. Springa på framdelen av foten.

Alltså. Min träningsvärk idag är inte att leka med. My god. Klagade lite hemma, tänkte att det var något med benhinnorna. Sjukgymnasten klämde, tryckte och konstaterade att det var vanlig hederlig träningsvärk. Bevare mig väl.

0 kommentarer

Varför inte

En kollega på jobbet hade en startplats över till Stockholm halvmarathon den 14:e september. Jag var inte direkt svår att övertala. Bra genomkörare inför Lidingö!

1 kommentar

Tystnad

Anledningar till stiltje
1. Bloggappen raderar inlägg man skrivit
2. Surfgränsen på 5GB är överskriden
3. Wifit hemma fungerar sådär

Vet inte vad som är mest irriterande. Att jag skriver inlägg som bara försvinner i cyber space eller att det går makalöst långsamt att surfa. Blä.

Hade en sån där tragiskt dålig morgon också. Alla tre äggen sprack när jag kokade dem. Glömde kanelen, smärkniven, osten och till sist äggen. Fick resa mig fyra gånger från stolen. Suck suck. Värdsliga problem kan tyckas, men en trött torsdagsmorgon klockan halv sju är det ingen lek.

Tänk positiva tankar.

0 kommentarer