Kött

Förbereder nyårsafton för fulla muggar. Vi köpte en hel oxfilé och skulle ta oss an den ikväll. Började med att läsa på google. Google is your friend! I alla lägen. Hittade en oxfilé-skola, Mattias hade högläsning och jag stod med kniven i högsta hugg.  Ett par tournedos, filet mignon och biff rydberg-bitar senare så var vi i hamn. Matpeppen för morgondagen vet inga gränser! 

0 kommentarer

Äntligen

Idag kom Matty hem, efter en veckas julfirande på skövdeslätten. Det är nyttigt med eget utrymme och att längta, men också skönt att ha honom hemma igen. Det här med att inte ha någon att prata med på kvällen eller till frukosten passar inte en sällskapssjuk som mig.

Imorse var jag rätt produktiv här hemma och fixade både det ena & det andra. Bland annat så ramade jag in en förstoring av ett foto. Bilden är tagen i solnedgången på Bali och har egentligen en massa vackra solnedgångsfärger i sig, men eftersom det skulle vara en tavla så redigerade jag den till svartvit för att den skulle smälta in mer. Jag blev supernöjd! 

3 kommentarer

En bild i månaden 2013

Har letat fram några bilder som bara hamnat i en dammig mapp på hårddisken. En favvis från årets 12 månader. 
 
Januari
Den förbjudna staden
 
Februari
Time Square
 
Mars 
Mattias åker Vasaloppet, jag agerar markservice
 
April
Sinnen och smak
 
Maj
Kärlek
 
Juni
Sommar & thaibesök
 
Juli
Cykelolycka och ambulansfärd
 
Augusti
30-årskalas för fina Maria
 
September
Rom med släkten
 
Oktober
Mat & Vin-mässan
 
November
Rensning hemma hos mamma
 
December
Priscilla, queen of the desert
0 kommentarer