Snart december

Wihoo. På söndag är det första advent! Myspys! Julen är nog min absoluta favorithögtid. Skuttar runt på små moln av julmust, ätandes lussekatter och nynnar på nån larvig julmelodi. J U L E N. Idag plockade vi fram lite julpynt här hemma. Till allas stora glädje {eller snarare som bilden}. 

- Men vi har inte tillräckligt med julsaker. Det är inte en enda julsak i lilla rummet. 
- Nej, bra. Det är ett julfritt rum. 

Bor jag med grinchen eller? 

0 kommentarer

Julpyssel


I fredags var det dags för familjen Karlssons årliga julpyssel. Det är verkligen julpyssel deluxe när det är dags. Kreativiteten flödar, mönstersaxarna går varma och lim klistras frenetiskt. Fick en handfull julkort gjorda, kanske snart i en brevlåda nära dej :) 
0 kommentarer

Speed N Sports

Vilken helg. I lördags hade jag mina två klasser på Stadion plus ett vick. Sedan blev det storhandling och soffhäng resten av dagen. Riktigt ospännande dag. 

Igår var det utbildning på Sats-skolan. Speed N Sports, en klass som kommer i januari. Fokus är snabbhet och spänst, mycket hopp, smidighet och en del koordination. Man jobbar med stegar och kör olika kombinationer av steg och korta intervaller. Precis min typ av kaka när det kommer till träning och klasser. Jag gillar upplägget och igenkänningsfaktorn från handbollen är väldigt hög. I like! Var så där lagom trött när jag kom hem på kvällen efter x antal timmars träning. Då stod middagen på bordet, kalvschnitzel med potatis. Efter 5 år som sambos kan han fortfarande chocka. Matrepertoaren är visst större än korvstroganoff & ugnspannkaka. 
0 kommentarer