Gott nytt år!


Resumén får vänta. Skrev halva igår sen försvann allt. Vi firar nyår med Veronica & Niklas ute på Valla! Puss och kram!
1 kommentar

Pluggprat

Tråkigaste trökbloggen just nu känner jag, men som sagt, det är mycket denna vecka. Jag skojar inte när jag säger att det tagit mig prick hela dagen att lämna in en förbaskad presentation. Sjukt drygt! Gick upp tidigt imorse (halv sju!) för att sätta mig och göra klart det sista. Klar blev jag, lagom till både Mattias & Filip vaknade runt halv nio. Sen skulle jag bara omvandla power pointen till ett film-format. Med ljud. På en mac. Vilket var prick omöjligt! Alltså. Mitt tålamod har verkligen blivit utsatt för en prövning idag. Men, nu är det inlämnat och klart. Endast en rapport återstår sedan kan jag titulera mig som hem- och konsumentkunskapslärare. Check på den.
 
Att vara förstagångsmamma och plugga halvtid de fyra första månaderna (med högsta betyg på allt dessutom - hej kravnisse) gör jag nog inte om. (Blir ju svårt, eftersom jag inte kommer vara förstagångsmami nån mer gång). Hade för övrigt inte gått så bra utan Mattias hjälp!
 
Nu ska jag titta tillbaka på världens bästa år och skriva ihop den årliga sammanfattningen! Tacohej. 
1 kommentar

Översvämning

Har pluggat koreografi hela kvällen. Både hot mojo och 21 minute body. Härligt. 

När man sen går in i sovrummet och hittar våran minimänniska sovandes på pappans mage. Alltså. Mitt hjärta svämmar över med kärlek!
Dom här två. Lööövelilööv. 

3 kommentarer