Massa padd-tittande

Inleder helgen med en sjukdag. Hejochhå. Händer inte alltför ofta, men varit helt klubbad idag. Tittat färdigt på en serie som jag började på under jullovet 'Orange is the new black'. Rekommenderas. Nu får jag invänta säsong två. Även youtubat 'The best OC moments' och känt mig nostalgisk. Så mycket känslor i en och samma serie. Mamma svängde förbi med lite lunchmat och kuckelimuckmedicin. Tur man har en mamma som vet vad som behövs. Blir vilodag imorgon med, sen hoppas jag att jag är på fötter igen. 

0 kommentarer

Ny vecka

Helgen var fullsmockad, inte en lugn stund. Hade 3 klasser på Sats, tränade själv, var på Patriks 30-årskalas med hela tjöcka släkten, agerade taxi åt både skadade lillebröder samt diverse päron. Avslutade med handbollsfinalen hemma. 

Nu är det en ny vecka och nya tag. Jag ska på dejt med min kille och vicka lite extra på mojon. Å så fyller en till bror år i veckan. Tårtfest deluxe brukar det ju vara så här års. 

Då kan det vara bra att bryta av med något nyttigt :) 
0 kommentarer

Insomnia

Det händer inte ofta, men ibland och när det händer är det sjukt drygt. Det här när man inte kan somna {om i detta fall}. Vridit och vänt i över en timme nu. Känner mig tillräckligt pigg för att starta dagen, sen vet jag att jag snart somnar om, vaknar av klockan om ett par timmar - dödstrött. What to do, liksom? 

Lyssnar på min sömniga playlist på Spoyify tills John Blund kommer igen. 

1 kommentar