Fys & Mys


Först fredagsfys, sen fredagsmys. Rätt ordning. Nu är det uppdukat med pop corn, schweizernöt och skumtomtar.  

Dagens uppdukning av träning såg ut så här:
1,5 km uppvärmningsjogg på 10 km/h
5x500 m på 12 km/h
Följt av fyra varv med:
8 marklyft 35 kg
10 höftlyft+bendrag på boll
8 rodd med KB 10 kg
60 s plankan á rak & sidoplanka

Jag har ju verkligen längtat efter att springa och köra på utan någon inneboende att ta hänsyn till och där är vi nu! Men, ni vet det här klassiska med att 'skynda långsamt'. 

Rom byggdes inte på en dag, min kropp har varit gravid i 9 månader, alltså borde jag ge den ungefär lika lång tid att komma tillbaka. I teorin tycker jag att det låter hur bra som helst! Men mitt tålamod vill ha resultat typ igår. Lägg till en bråkig hamstringsmuskel på det. Som Linda sa 'man är ju inte 23 längre'. Eermmh... Jag är fortfarande 23, men kanske kanske har min lårmuskel åldrats en aning.
1 kommentar

Loppi blogbag

Idag fick jag hem Loppis blogbag med massa produkter som vi ska få testa hemma.

Blogbagen innehöll 
— ett barnkit från Folksam med bra-att-ha-grejer som tex brännsårsplåster, brännskadegel, skavsårsplåster och solskyddskräm. Perfekt att ha i skötväskan! 
— Minicare babyoil och mousse från ACO som är särskilt framtagna för babyns hud. Produkterna är naturliga och innehåller inga konstiga tillsatser, vilket känns bra. 
— 70% rabatt på en tub Inotyol, den salvan blev vi rekommenderade av vår barnmorska, så den har vi redan hemma. Perfekt att smörja på röd och irriterad hud. 
Vanish Oxi Action, är det någon hushållsapparat jag är glad över att vi har här hemma sedan vi fick barn så är det tvättmaskinen. Den är guld värd och går i ett, så vanish blir ett välkommet tillskott i fläckborttagningsdjungeln.
— en haklapp från Bambino, två månader passerade vi i onsdags och om ytterligare två månader är det dags för smakportioner! Då gissar jag att haklappar kommer bli ett måste. 
— tidningen LOPPImagasin, jag har redan läst denna då vi fick den på LOPPIs event i början av månaden, så om någon vill ha tidningen som är full med intervjuer, erbjudanden och tävlingar är det bara att hojta till! 

Ska bli spännande att testa alla produkterna!
Trevlig helg på er! 
Bambino Folksam Inotyol LOPPI LOPPImagasin Vanish aco Minicare loppiblogbag loppipåsen
0 kommentarer

Dom sju haven

Sjörövarfabbe farfars far... Nåja, en utflykt på Östersjön blev det igår med en dagstur mellan Grisslehamn och Eckerö. Första 'utlandsresan' för en viss bebis (som ännu inte heter mer än Pojke Rindstål i vårt svenska systemet). 
Brunch på båten och massa tjejer plus Filip i sällskapet, då trivs han som allra bäst :-) Strålande väder för en dag på sjön = spegelblankt vatten, ändå gungade det i mitt balanssinne när vi kom hem på kvällen. 

Grisslehamn brunch dagstur eckerö efternamn utlandsresa väder Åland
1 kommentar