Morgonkramen.

Ni vet när man borstat håret och tänker ha det utsläppt (för en gångs skull),  precis klätt på sig nya kläder för dagen och det kommer världens charmigaste son, med smör och brödsmulor, kvar sen frukosten, runt hela munnen och vill kramas och gosa in huvudet i axeln. Man måste bara älska den situationen va?


Tofs funkar det med. Och jag blev påmind om varför mönstrat (absolut inte enfärgat) är de ultimata mamma-med-småbarns-plaggen. 
0 kommentarer

Goodiebagen.


Goodibagen igår innehöll bland annat smått och gott från Lloyds Apotek. mysig snuttefilt från LipFish. matkit från Bambinos, våtservetter, blöjor, chips & värdecheck på 100 kr mm från Lidl. Dregglis från JOHA som producerar ullkläder till barn och vuxna i  högsta kvalitet. Badbyxor från Imsevimse. Mellis från Ellas. Smaksatta rån från Göteborgskex. Semperbarnmat var med på ett hörn med frukpuré. Lakrits från Malaco.
Den här härliga oljan  från Bio-Oil. är en skön olja som hjälper till att göra ärr, bristningar och ojämn hudton mindre framträdande. Nallade till mig en handmassage igår på eventet, och det var ju bara för skönt. Mer massage åt alla!


Finaste kakmjukisarna från Bombadill design som gör lekfulla bakverk! Delikata kuddar och lekfulla bakelser i mjuk velour för stora och små. Kalorisnåla materialval och rättvis produktion för lång hållbarhet. Helt i min linje när det kommer till leksaker!


Sen var det fullproppat med erbjudande. Till exempel LOPPIshopping.se som är sajten där du samlar poäng på alla dina onlineköp i våra anslutna e-butiker. Poängen växlar du sedan in mot valfritt presentkort, bra va?! Glammigaste Glammom kommer med rabatt på ett helt köp, och dundersalvan Inotyol för halva priset. NaturalCycles erbjuder 50% rabatt på ett årsabonnemang (bara att hojta om ni är intresserade, jag kör med det redan och är supernöjd!)

En proppfull goodibag, minst sagt.
Tack härliga Loppi för Babylove eventet!
#ellaskitchensverige #imsevimse #mittemellanmålet #vivalakrits LOPPI loppi event
2 kommentarer

Lyxfrukost.


Nomnom. Perfekt sätt att starta dagen på! Fattiga riddare, helt mjölkfria, succé hos hela familjen :) minus nutellan till Filip. 

Du behöver:
4 skivor bröd 
1 ägg
1 dl vetemjöl 
1,5 dl havremjölk
lite kanel 
mjölkfritt smör att steka i 

Vispa ihop alla ingredienser utom bröd & smör. Doppa brödet i smeten och stek försiktigt i smör. Servera med färsk frukt! 
2 kommentarer