Tacopaj

Här kommer ett recept på en galet god och snabb tacopaj. Paj tar ju annars så himla lång tid att göra! 

Pajdeg

4 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

0,5 tsk salt

50 smör

1,5 dl mjölk

 

Knåda ihop alla ingredinserna till en smidig pajdeg. Kavla ut degen och täck en pajform.


Tacofyllning

600-800 g färs

2 påsar tacokrydda

1 burk krossade tomater

 Fräs färsen och blanda i krydda och krossade tomater. Häll i färsblandningen i pajskalet. 

Topping

1 skivad tomat

2,5 dl creme fraiche

2,5 dl riven ost

Lägg på tomaterna på färsen. Rör ihop Creme fraiche med riven ost och bred över färsen.

Grädda i ugnen i 20 minuter i 225 grader värme. 

Servera med en fräsch sallad och nachos. 

 

0 kommentarer