Kort intervju

Hej där! Sveriges mest ofrekventa bloggare, hur är läget?  

Jo men tack, det rullar på. Minst sagt! Koalabebisen verkar ha kommit ur den senaste klängfasen och är något nöjdare med tillvaron, vilket i sin tur ger en något mer harmonisk mamma, istället för extremt hormonisk. Det kan också bero på nästan fem dagars ledigt av pappan och den avlastning det innebär. Heja röda dagar & forza familjetiden. 

Har ni uträttat några stordåd på senaste tiden? 

Om vi har..! Förutom att jag precis medlat & räddat Wenngarn och hela världen från ett 3e världskrig då Flippsons värld rasade samman för att jag åt hans äggula som han A L D R I G annars äter. (Med vänlig hälsning, fredsmäklaren) så har Flippson slutat med napp!(!!). Igår, dag 3, nämnde han inte ens nappen. Jag måste därmed skaffa ett nytt pass pga växt fem centimeter. 

Igår klev jag dessutom ur bebisbubblan och höll en föreläsning tillsammans med Linda, för Solna stads alla idrottslärare. Heja oss! 

Onsdag eller Lill-lördag idag, vad står på agendan? 

Ett par saker. Lilla storebror ska lämnas av på Arlanda tillsammans med mormor och flyga ner till gammelfarfar (morfars far) (hänger ni med på alla släktbegrepp?). Jag och Elson ska till universitetet på kursen som jag äntligen är i fas med! Första träffen missade jag pga förlossningen, andra träffen missade jag pga magsjuk storebror. Just nu känns som att inget kan stoppa mig, men jinxar inget, det är ju ändå sex timmar kvar och mycket kan hinna hända. 

Tack för att du tog dig tid att uppdatera oss. På återseende! 

0 kommentarer