Tidigt jullov

Imorse möttes vi av en vattkoppelapp på dörren till förskolan så vi stack in våra huvuden och hälsade "god jul, gott nytt år & vi ses i februari igen". Väldigt hastigt och lustigt men vattkoppor (eller sjukdomar öht) klarar vi oss gärna utan nu innan jul och innan semestern. 

Tyvärr är det ju upp till 21 dagar i inkubationstid på vattkoppor så nu får vi hålla tummarna för att han inte blivit nedsmittad innan... eller att det bryter ut typ imorrn. Alla dessa sjukdomar som ska behöva drabba ens barn! 

...

Vi har haft en period där det varit tufft att komma iväg till förskolan på mornarna nu några veckor. Mycket vilja. Ibland när jag lämnat känner jag mig helt dränerad på kraft för att jag hållt uppe skenet av att det blir något bra av dagen på förskolan. Lämningarna har gått bra, bara vi kommer dit och kommer igång och leka, men från första vakna stunden och hela morgonen så är det propagandaliknande prat om att hellre få vara hemma. Inget mig emot egentligen men nu har vi bestämt 3 dagar i veckan så då får vi köra på det. Men därför känns rätt skönt med ett långt break från förskolan nu faktiskt. Så får det bli en nystart i februari igen. 

Försöker vända trenden med lite roligare frukostar. Eller vad sägs om en kiwisköldpadda? 

(null)

Om 18 dagar behöver vi inte äta kiwi-sköldpaddor, då kan vi bada med dem istället ☺


0 kommentarer