Bilköer och strålande solsken

Idag fick jag ju riktiga vårkänslor ute i solen. Ljuvligt väder. Mötte upp en granne utanför slottet, vi satt i lä mot slottsväggen och njöt. Det blev en såndär påsk-i-fjällen-känsla. Snö som smälter, sol som skiner & värmer och fåglar som kvittrar. 


Japp, dag två ensam med två barn innebar även den att vi tog oss ut. Lite stressfaktor att promenera utanför dörren då lilla Elsa inte älskar sin vagn, men övning ger färdighet... eller nåt. En vacker dag (som denna måndagen) kanske hon finner sig i att ligga och sova någon annanstans än på mig :) 

Vi har även gjort en rekonstruktion av Essingleden klockan 07:30 en vardag, hehe.  


Imorrn ska Fralls till förskolan. Han har varit hemma med oss i fyra veckor nu och längtar tillbaka. Bara en sån grej, att han längtar dit, känns ju väldigt lyxig med tanke på hur vi hade det förra våren. 

Vi har bestämt oss för att ha 15-timmars vecka för honom på föris. Det blir lite som det bästa av två världar. Han får vara på förskolan tre dagar i veckan, träffa kompisar och vara där på "prime-time". Sedan har vi två dagar hemma tillsammans, vilket känns väldigt mysigt och lyxigt. Som en kompis skrev när vi smsade om det här med syskonets vara eller icke vara på förskolan: 
"Passa på och ha honom hemma så ni kan mysa ordentligt, det är ju sällan man får hänga ett heeeelt år med sina två guldklimpar, timme ut och timme in"
Det tar vi fasta på! 

2 kommentarer
Therese L

Så hon heter Elsa? :) Fint namn :)

Therese L

Så hon heter Elsa? :) Fint namn :)

Svar: Ja det gör hon :) tack 💗
Åsa Linnea