Veckans utmaning

Har skrivit det förut, men det tåls att skrivas om igen. Träningen som inte blir av! Det är verkligen inget vi tar för givet hemma och det blir väl ännu mer påtagligt med två barn. Tid över = cirka noll sekunder om dagen, så därför måste man på något sätt prioritera annorlunda för att träningen verkligen ska bli av. 


Den här veckan som kommer så har vi därför som mål att en av oss ska träna en gång om dagen. Och att träna på dagen betyder att inte träna vid klockan sent när båda barnen sover. En utmaning som heter duga i vårt liv som det ser ut just nu. 

Bilden är från senast jag var på gymet, den 13 januari (!!!). Ett helt halvår sen. Det är sån sjuk skillnad mot första barnet. Då 'skuttade' (nåja) jag runt där efter ett par veckor och började köra klasser igen när Flippen var runt två månader. Nu efteråt kan jag ju känna lite maj gadd vad hetsigt men det funkade ju bra och kändes skönt då. 


Nu har det inte ens varit i närheten av att kunna komma iväg till gymet pga mammigaste bebisen ever. Men lite hemmaträning har ju ingen dött av, dock blir det för min del tyvärr inte riktigt samma känsla som när man kommer iväg och tränar. 

På onsdag vet vi redan att träningen kommer bli av, för då kör jag klass igen på Sats! Det blir en nyttig utmaning för alla inblandade. En utmaning i utmaningen med andra ord, hehe.


På pappret låter detta kanske som en enkel match, men sen är det middagar, disk, handling, nattningar, bilbesiktningar, tvättberg, läkarbesök osv osv som skall avhandlas i det verkliga livet. Men med lite rätt fokus och prioriteringar så borde det funka!  


0 kommentarer