När det är nystädat...

... får man vara riktigt snabb att fota - för det ser ju inte alltid ut så här i Flippens rum ☺🙈Den spontana kommentaren när han kom in i sitt nystädade rum:

"Åh, vad mysigt, jag vill sova här inatt". 

För det gör han inte just nu... sover i sitt rum alltså. Våra läggningar är helvetiska at the moment. Vi pratar ett tretimmarspass med gallskrik och att jag springer som en yo-yo mellan två rum. Det är svårt när man inte räcker till åt båda barnen. Det är fruktansvärt när den ena gallskriker och gråter sig till sömns och man är fast i amning hos den andra. Det är ju bara att inse att man inte kan vara på flera ställen samtidigt och att pappan räcker gott, även im det kanske inte är vad barnet tycker just då. Älskade lilla envisa . 

Det enda man vet är att det kommer att gå över. Det kommer att gå lättare. Ett tag. Sen kommer det säkert att bli tufft igen i perioder. Det är väl det som är grejen med parenting. 


Vem har sagt att det ska vara en enkel match?

Tvära svängar - från nystädat rum till svåra läggningar. Men det är ungefär så vi jobbar i mitt liv just nu. Bajsblöjor, volanger och kräkfläckar. Bästa kombon. 

1 kommentar
Anonym

Man kan inte göra mer än sitt bästa! Kämpa på! 😘😘

Svar: Så är det! ☺☺💕
Åsa Linnea