Livet at this moment

Kroppen

Skulle behöva träna både en och sju gånger... ett rejält svettigt dödspass på gymet vore så göttigt! Men det kommer en tid för gymhäng med... nån gång. 

Knoppen 
Vrider och vänder mig om dagarna pga känslomässig otillräcklighet. Sovit galet dåligt senaste två veckorna så hjärnan går på halvfart och känns lite som trögt äppelmos.  

Storebror 
Som en liten stjärna. Trotsar och testar med jämna mellanrum, men går allt som oftast att vänta ut och kan sen väldigt sakligt konstatera att (tex) jag fick inte den där legoasken som jag ville ha, då blev jag arg. 

Lillasyster 
Mammigheten har typ eskalerat senaste veckan och just nu är det en fas när hon helst vill bli buren och absolut inte av någon annan än mamman.  Och fasen ska enligt kalendern pågå i två veckor till (ndas lugnt). 

Framtiden 
Vi konstaterade på kvällspromenaden igår att hösten verkligen är här. Reflex åkte på och det var väldigt spännande att vara ute när det blev mörkt. Imorrn är det ny månad - oktober! I slutet av månaden ska jag börja jobba en dag i veckan, vilket i april/maj lät som en bra idé men som med senaste veckornas mammighet känns galet. Det kommer gå toppen och det kommer vara såå nyttigt för alla inblandade :) 
2 kommentarer
Lars

Att inte sova riktigt på 2 veckor. Brrr ingen höjdare. Bra liknelse hjärnan som äpplemos
Hoppas det snart blir bättre. Ha en bra helg

Svar: Hmm nä, ingen höjdare alls.. Men man är heller inte så kräsen, en hyfsad natt senare så är man på banan igen :)
Åsa Linnea

Monica

Jobbigt med mosig hjärna. Fast när du skrev äppelmos så blev jag sugen på äppelmos å pannkakor 😂

Svar: Haha. Åååh vad gott!
Åsa Linnea