Rompizza

 

Mitt hetaste snacks-tips i vår är den här grymma rompizzan! Perfekt tilltugg innan en smarrig middag. Vi använder oss utav dessa pizzabottnar, då slänger man ihop pizzan i ett nafs!
 
Till 2 pizzor:
2,5 dl creme fraiche
2 pizzabottnar
2 dl riven västerbottenost
 
Till garnering:
1 burk rom, picklad rödlök, färsk dill & citronklyftor
 
Vispa 1 dl creme fraiche med elvisp till fast och luftig konsistens.
Bred på resten av creme fraichen på pizzabottnarna och strö över osten.
Skjuts in i ugnen, 225 grader, tills pizzan fått en fin och gyllenbrun färg, ca 8-10 minuter.
Garnera med den vispade creme fraichen, rom, rödlök och färsk dill.
Servera med citronklyfter, ät och njut av en magisk pizza!
 
 
2 kommentarer
Rebecka Lindström

Ser jättegott ut!

Svar: 💗💗
Åsa Linnea

Svart-Stina

Det var en annorlunda pizza . Älskar sälta (som rom) så skulle förmodligen älska den :)

Svar: Riktigt god! ☺
Åsa Linnea