Snabb och enkel lunch

En fördel med att inte äta fika och sånt är att man känner sig himla nyttig - vilket jag också upplever speglar av sig på resterande del av kostintaget. 


Just nu är det en bra period med rätt mycket vego/veganinspo och även snabba, enkla och goda rätter. Kesoplättarna är glutenfria och går ju att variera i oändligheten med tillbehör. I detta fall körde jag på kalkon och ost, men färska bär och kvarg funkar minst lika bra! 

Kesoplättarna  gjorde jag till lunch igår, snabbt ihoprört i kesoburken (pga ville inte dra ner så mycket disk för att diskmaskinen är trasig - typiskt bra lifehack). Man kan också mixa smeten för att få den slät om man har en hel diskmaskin, eller orkar diska.  

Fyra stycken kesoplättar

1/2 burk keso
2 ägg 
1 msk fiberhusk

Blanda ihop alla ingredienser och stek på låg värme. 
För att få en matigare variant la jag ett par skivor kalkon och ost mellan två plättar som fick smälta lite och serverade sedan med en fräsch sallad. 

1 kommentar
Ljuva Julia

OMG så himla himla gött!!!