Höstig helg

Trots minus på sömnkontot denna helg så har det varit riktigt härligt! Solen har givit oss en riktigt drömmig hösthelg såhär i mitten på oktober. Vi har hängt med kompisar, vänner och kusiner. Jag har kommit iväg på brunch och även till simhallen och bränt av en kilometer crawl. 

• den här frihetskänslan som jag har nu när jag med lättnad faktiskt kan gå hemifrån några timmar. Jag tror att det är svårt att förstå för någon som inte varit i samma situation, och jag minns att jag kände precis samma känsla när amningen på dagarna började fasas ut med Flippen också. 
• jag var bra på att hitta på saker innan jag fick barn, som att bruncha, träffa kompisar osv. Typiskt social människa. Men nu när man har barn har jag blivit riktigt bra på att faktiskt njuta och uppskatta dessa stunder med vänner och utan barn. Det är magiskt att få äta i lugn och ro och att få prata till punkt. 
• lika magiskt är det att komma hem och mötas av sina barns blickar som talar om att man varit saknad och efterlängtad. Det är verkligen det b ä s t a av allt! 
• detta var den allra sista helgen som helt och hållet föräldraledig. På fredag börjar jag jobba igen, om än bara ca 15% men ändå. Work mode is on från och med nästa vecka. 
• känner mig extremt tacksam över den fantastiska miljön vi bor i och där våra barn får växa upp. Det är bara att gå utanför dörren så är gatan full av kamrater och en utflykt är inte längre bort än en promenad! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

0 kommentarer